Welkom op onze nieuwe website.
We zijn er mee nog aan het werk.

Adidas Schoenen Lage KopenBeslist Prijs Sneakers Groen nl UzVLjqSpGM

Uitgelichte cursus

Schrijf je NU in voor onze cursus Rekenen met de nZEB-tool op 28 maart en leg in 2 dagen tijd de basis voor nauwkeurige energiebalansberekeningen.

Tozzi PumpsKleding Elegante Marco nl Dames Lak NXn0kP8wO Meer info

Leer de fijne kneepjes kennen van DesignPH

Op 14 april vindt de cursus Energiebalans met DesignPH plaats. Een dag over vroegtijdig de juiste ontwerpbeslissingen nemen en hoe nZEB-berekeningen een stuk eenvoudiger en beter controleerbaar worden.

Lees meer

Kijk hier voor handige tools

KERN levert tools voor jouw integrale aanpak bij energieneutraal bouwen en renoveren.

Overzicht tools  
Lak Leder Online 20509 Unisa Petrol Damesschoenen Authentieke cLR45jqS3A

Kwaliteitsborging

Kwaliteit is de basis voor duurzaam energieneutraal bouwen. KERN zorgt voor de juiste bouwstenen: Gecertificeerde bouwprofessionalsIndigo Asics Speed 3 Goedkoop Blauwsafety Gel Geel Clay Solution SUzpVMgecertificeerde componentengecertificeerde gebouwen. KERN is de schakel tussen de Nederlandse bouwpraktijk en de internationale kwaliteitsstandaard voor passiefhuistechnologie, de wetenschap waarmee energieambitie gegarandeerde energieprestatie wordt.

Lees meer  

Direct naar cursussen voor:

Lak Leder Online 20509 Unisa Petrol Damesschoenen Authentieke cLR45jqS3A
Lak Leder Online 20509 Unisa Petrol Damesschoenen Authentieke cLR45jqS3A

Tools

Lak Leder Online 20509 Unisa Petrol Damesschoenen Authentieke cLR45jqS3A

De cursus Energieneutraal bouwen en renoveren heeft mij veel meer inzicht gegeven in
detailleringen die ik op hoofdlijnen al kende. Met veel praktijkvoorbeelden en een beetje bouwfysica
leer je snel waar het mis kan gaan als men ondeskundig luchtdicht bouwt of extra isolatie aanbrengt.
Als je dan met gemotiveerde vakmensen bij elkaar zit die allen leergierig zijn, wordt je alleen maar
enthousiaster over bouwen met de Passiefhuis-principes.

Kijk hier voor blogs over recente ontwikkelingen op het gebied van energieneutraal bouwen en renoveren:

Blauwwit Vans Online Korting Dames Kopen Old Skool Sneakers O8vmNn0w
Onze reactie op de internet consultatie BENG wetgeving- Dit is onze reactie samen met DNA in de bouw, Azimut Bouwbureau en BouwNext: Volgens recent onderzoek van het planbureau voor Leefomgeving zal Nederland de klimaatdoelstellingen voor 2020 niet halen en zit met de handen in het haar hoe dit wel te bewerkstelligen. Vanuit ons perspectief heeft de Nederlandse overheid op het gebied van de […]
Expertbijeenkomst nZEB-tool 21 maart 2019: nauwkeurig energieprestaties voorspellen- In één middag word je bijgepraat over energiezuinige gebouwen berekenen met de nZEB-tool en de marktontwikkelingen, krijgen enthousiaste gebruikers van de tool het podium en ontmoet je licentiehouders en andere professionals. Deze middag vindt ook de officiële overdracht plaats van de nZEB-tool door ISSO aan Kennisinstituut KERN. Inschrijving geopend voor een inspirerende expertmeeting Na een […]
Ventileren: Beter met doorstroomventilatie- Balansventilatie in een luchtdicht gebouw kan niet alleen energiezuiniger, stiller en goedkoper.
Van gas los? Van energiebehoefte af!- Nederland Usa Winkel Heren Ecco Maat 12 Slip 46 Schoenen Zwarte Op rhdosBtQCxMet de wind van het klimaatakkoord in de zeilen komt ook de installatiesector op gang richting energieneutraal bouwen.
Anders denken om aan de bal te blijven- Hoe blijft de installateur aan de bal bij grootschalige uitrol schilrenovaties? Het feit dat installaties daarbij geen op zichzelf staande zaken meer zijn en de installateur niet meer gewoon alleen zijn ding kan doen is lastig.
Bekijk alle artikelen  

Ontvang het laatste nieuws en tips