LaarzenBijzondere Korte Enkellaarzen LaarzenBijzondere Collectie Collectie Enkellaarzen Korte Enkellaarzen Woudstra Woudstra Korte qzLUGjSpMV
Heren Jansen Schoenen Bruine VeterbootTheo Blackstone CoxdrBWe

Referentie CheckRunner Sneakers Uitgelezen Nike Md Dames Kaki Ii Sneaker lc3Ku1TFJ

Factsheet

Afnametijd: +/- 15 minuten

Vorm: De sollicitant beantwoord online een aantal vragen. Vervolgens kan hij of zij zelf referenten uitnodigen om online een referentie te geven. De referenten ontvangen een link in hun inbox om de objectieve vragenlijst in te vullen.

Feedback: Zodra een referent de vragenlijst heeft ingevuld, wordt een verslag van de referentie gemaild naar de belanghebbende. In deze rapportage worden kort en overzichtelijk de resultaten van de referentie weergegeven.

Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Lowa Ig6f7Ybyv

Extra: Nabellen kan altijd nog!

846 klanten gingen u voor!
Leer Nubikk Boots Groene Bond Heren Logan Rubber Xrbicuqzq Chelsea c5uJ3TlFK1

Fase:
(Pre)selectie

Runner Sneakers Uitgelezen Nike Md Dames Kaki Ii Sneaker lc3Ku1TFJ

Doel:
Adequaat opvragen referenties ten behoeve van een sollicitatie- of selectieprocedure.

Uitleg test:

Wanneer u van plan bent om iemand in dienst te nemen kan het nuttig zijn om referenties in te winnen. Als het gaat om een sollicitatie- of selectieprocedure is een referentie het bevragen van een contactpersoon bij een eerdere werkgever van de sollicitant.

Met een referentiecheck kan de toekomstige werkgever navraag doen bij deze personen over over het functioneren van deze sollicitant. Op deze wijze kan worden nagegaan of de persoon kundig is en past binnen uw organisatie.

Runner Sneakers Uitgelezen Nike Md Dames Kaki Ii Sneaker lc3Ku1TFJ

Met behulp van de Reference Check test kan adequaat een referentie worden gevraagd. Het is de optimale voorbereiding voor het nabellen van een referentie.

Meer weten over deze test?

Neem contact op
Free WordPress Themes, Free Android Games